De indre linjer – DERFOR afholdes Loaded Cup i Bochum

Der er blevet tænkt og talt meget om Loaded Cup det seneste års tid. Hvorfor i Tyskland? Hvorfor er Newcomers samme weekend som Loaded Cup, og hvad kan man forvente sig af et stævne i Bochum? Manden bag lægger her kortene hudløst ærligt på bordet, og fortæller om en svær tid, store udfordringer og et ambitiøst projekt. Kig ind og læs baggrunden for Loaded Cup 2016.

Stellan Bossen

Jeg er blevet angrebet fra en del steder – angående det med at flytte til udlandet med LOADED CUP …. Så – hva er grunden, hvorfor og endnu mere hva er facts i det hele ? Når de nu kommer fra manden selv, kontra alle andre der snakker lort…..

Den store grund – Hmm – det er simpelt – jeg følte ikke for at pakke bilen for 9. gang og drage til Ringsted med alt mit habengut… Og havde ærligt ikke lysten… Jeg havde os en kort periode i 2015, hvor mit fokus var samlet omkring de “negative aspekter” fremfor ALLE de positive der fulgte med i mit og vores arbejde omkring en LOADED CUP weekend… Og om jeg nu har fejlet eller ej… Tja… Jeg havde et svagt øjeblik, hvor jeg gik mere op i shit stormen fra folk på sociale medier, fremfor alle de “fans man nu havde” til de ting man foretog sig i livet…. MEN – en shitstorm for mig – kan ærligt os være svær at håndtere – da det bag ved mig, os er et menneske der tager visse ting med hjem… Og som så går ud over dem man den gang havde derhjemme…

11053725_10205959209435682_4097459957522011894_n

 

The show must go on

Jeg var os træt af, at at så snart du havde afholdt noget, så stod alle med en fremstrakt hånd og ville have deres penge, f.eks dommere der kører i hver deres bil fra Jylland – Århus – Ålborg – Skagen og hvad ved jeg – der alle skal have 3.86 pr Km de kommer kørende.. 2 – 3 og sågar 4 overnatninger og ikke mindst 500,- i mødepenge plus mad og hvad ved jeg, så f.eks en enkelt dommer fra Skagen kan komme til at koste over 10.000 kr at få til Ringsted i en weekend… Bevares – han er det hele værd – men – 10.000 er 40 billetter i salen – der skal sælges KUN for at hans udgift er dækket ind.. Og der er måske 15 af de her dommere… Og ja – inden du ser dig om, samles der lige på den front udgifter, hvor det kræver 250 personer at dække dommerne… Og ej at forglemme dommere der bor i Ringsted – som os skal sove på Scandic – da de jo ikke kan sove derhjemme – når sådan en weekend afholdes… tjaa… Man står lidt måbende på sidelinjen og tænker sit… MEN – sådan ligger landet…!

Jeg var os træt af, at i 2015 fik jeg – og hold nu lige på hat og briller – en regning på ca 1.800 kildevand – pepsi max og øl og vand… fra de 3 dage i Ringsted – der er INGEN som “sparer”, og ingen som tænker over at en pepsi max faktisk koster 18 kr plus moms – når de står der med nummer 4 på en dag i hånden… plus de 2 kildevand til 12 kr plus moms og så alle de andre udgifter der forbundet med afholdelsen…. Ja – der fucking dyrt… Og det – sammenlagt med had og negativt snak, og endnu mere alle andre hadefulde ting og sager – fik mig til og sige – NEJ – ikke mere herhjemme…

 

En unik historie

Folk var i min verden alt for forkælede …. Og ja – det kommer da lige fra hjertet når jeg siger det… Da INGEN og jeg mener INGEN i Europa har haft flere pro’er i et land end LOADED og LOADED CUP – Og INGEN har givet sine fans flere muligheder – for træninger, seminarer, at møde sine idoler og andet – end LOADED CUP … Og tror ikke engang hvis jeg begyndte nu at tælle – at jeg kunne finde frem til alle dem vi har haft i DK… men – der over 50 over årene .. Vi har haft ALLE Mr Olympia’er i DK i nyere tid… Og har sammen med jer ALLE som har støttet op hver gang – løftet opgaver – som INGEN andre kommer i nærheden af…. HUSK DET NU – I var med til det, og vi var sammen det team som gjorde det muligt….

kai guest posing april 2014 7

 

Vi har i de 8 gange LOADED CUP er blevet afholdt – hevet langt over 1000 internationale atleter til Danmark… bare sidste år havde vi over 100 internationale atleter fra andre lande – mindes der var 14 nationer til LOADED CUP 2015 …PLUS de flotte 100 atleter fra Danmark, havde vi 202 atleter tilmeldt…. Det SINDSSYGT og PISSE flot….! – LOADED CUP 2015 var det vildeste og bedste LOADED CUP … Og nej – det var nok 2006 – for det var der vi fandt ud af én ting – når man står sammen, kunne man nå sååå meget længere ud…. Hvilket der var det bedste, må du afgøre.. Jeg har nydt dem alle i den sidste ende, sammen med jer…

normal_DSC_4273

 

Aldrig en hemmelighed at Loaded Cup ville blive afholdt i påsken

Nu er vi 4 dage ude, for LOADED CUP 2016 – og ja – jeg skulle først have lavet noget med Jay Cutler i Tyskland – men de ville hellere have LOADED CUPPEN  – og det jo helt Sindssygt at sidde til et møde på FIBO 2015 – 4 døgn efter forhænget var lukket for i nede i Ringsted og blive taget med bukserne nede… De ville fandeme hellere have LOADED CUPPEN end noget JAY CUTLER… Damn… sygt nok…. men – aftalen kommer i hus – og allerede der – meldte jeg ud – før sommer 2015 at LOADED CUP ville blive en realitet i Påsken 2016 – i Hamborg – som så senere blev rykket til Bochum… Og ja – hvorfor Bochum – hmm – der bor 20.000.000 millioner i en times kørsels radius fra Ruhr Congress centret… Og ja – der stod 20 MILLIONER eller 3 gange så meget som der bor i DK…. Det min egen største største satsning – og ja – jeg er dags dato ved at skide i bukserne… MEN – nu gør vi det, og gør vi det 100% … DOG igen – der var MANGE snakke omkring LOADED CUP med DBFF ink. datoer og det hele…. DERFOR den der med at jeg ikke har været klar i spyttet er BULLSHIT af værste skuffe… Da jeg fik flere opkald – hvor der blev sagt af et medlem af bestyrelsen, “jeg glæder mig til at sende mange flotte danske atleter til Tyskland næste år i påsken” ….

 

Og ja LOADED CUP 2016 er måske et mere Tysk agtigt koncept… Men – det bliver godt i år…

 

Justin Compton kunne have stået på scenen i Herning om en lille uge

Hvordan det ser ud dags dato – hmm – ca 20 IFBB Pro’er – Arnolds Classic vindere, og ikke mindst en Mr Olympia vinder… Plus ALLE de andre… Markus Ruhl som er en gammel ven vil være konferencier sammen med Matthias Bothoff … Vi liger på ca 265 internationale atleter fra MANGE lande… incl fra Danmark… Og det var faktisk mig der skrev til DBFF for 60 dage siden – hvor jeg sagde, at det for dårligt, at I atleter som læser med her, ikke melder afbud, og bare melder til, men ikke fra…. Det var også mig der skrev 4 emails til DBFF, om de ville have en Dansk dommer med derned – hvor der ikke er kommet noget svar…. Og endnu mere mig der for 14 dage siden sagde til et bestyrelsesmedlem, at jeg har IFBB Pro Justin Compton på hånden, da jeg har sagt nej til ham og LOADED CUP –  så vil I ikke have ham til Herning? Så sig til…. MEN – gæt selv…. der kommer intet retur… INTET – og der INTET kommet retur gennem de sidste 6 måneder – INTET….

629346

Det så uvirkeligt at man på under 12 måneder kan komme i denne her situation – at vi nu ikke engang kan svare på hinandens emails… Og vi nærmest ikke engang ville hilse på hinanden på gaden… MEN HEY – måske jeg slet ikke var så forkert på den for 12 måneder siden – hvor jeg havde fået nok, og ville tage en ny udfordring op, og hoppe ud i noget nyt…. uden deres samarbejde…

 

Dog FACTS er – at jeg de sidste 12 måneder har hørt så meget bullshit – fået hade mails – er blevet kaldt grimme ting, og endnu mere er blevet offentligt lynchet på facebook af nogen jeg en gang havde respekt for… Og hvis det hører med – tager jeg det med – da ALT i ALT er det et frit land vi lever i… Og jeg gør også hvad der passer mig….

 

Loaded Cup er stadig dansk

Og til jer der nu mener, at man skal støtte op omkring noget i DK, når der endelig sker noget – HMM – du har 100% ret… Og endnu mere min fulde respekt for den holdning..!! MEN – nu har jeg kæmpet med LOADED og den danske virksomhed det er, gennem såååå mange år for at f.eks Svenskejede BODYSTORE ikke skulle være hovedsponsor igennem mange år hos DBFF’s stævner… Jeg stod også og sagde gennem mange år – jeg har de samme penge, hvorfor vil I, DBFF, ikke tage en dansk virksomhed som hovedsponsor… Hvorfor kæmper vi ikke for vores “danskhed” – i stedet for vi slipper pengene ud af landet…. hehe… Og ja – Ærligt nu – hvor køber DU SELV og endnu mere 9 ud af 10 deres protein og Xtend..!? Svenske BODYSTORY…?! Tyske FITNESSNORD..?! Engelske BULKPOWDER..?! Come on – og så snart en der har kæmpet røven ud af bukserne for dig, din sport og i det hele taget for fælles skabet har fået nok – så peger du en finger og siger der gået RYANAIR i den – og fordømmer mig – da jeg prøver lykken i udlandet…. HOLYMOSES – moral er godt – men manges dobbelt moral er åbenbart dobbelt så godt …

11167722_970926429608310_8278574492865310616_n

 

Min summasumarum – jeg ønsker KUN det bedste for sporten – den har givet mig – mere end noget andet i livet – om du nu står i Herning på en scene, eller om du vil se hvad fuck vi laver sydpå – er det helt op til dig…   DOG skal vi ALLE lære at snakke pænt til hinanden, og i det mindste lære at sætte os ind i facts fremfor at fordømme og svine til… Det alt for nemt bare at sidde der med dit tastatur og skrive grimme grimme ting om andre inkl. mig og mine handlinger…. Så prøv i stedet for at at invite mig på en sodavand og tag den skide dialog – for der er da en ting er sikker – jeg har nosser der støre end så mange andre når det kommer til dialog – og det måske nok nærmere det du er bange for – da du ved at din egen historie er ligeså tynd som en kop lunken kaffe….

 

Go påske – gi den gas – nyd det uanset hvor du er….

12243080_10208192427424736_9039913521080230287_n