Drama i Australien! McCarver kollapser på scenen og Curry er genopstanden

Mange har snakket om og undret sig over, hvad hele det her ‘anabolic chicken’ og ‘Camel crew’ cirkus i Kuwait egentlig går ud på, og om det nu også er så godt og magisk, som det lyder. Hvis der var én person i gamet, de virkelig kunne bevise deres værd på, så var det Brandon Curry; Manden med det unikke potentiale, de vanvittige linjer, og den elendige form! Han har været i stald hos den ene top coach efter den anden, og resultatet har været lige skuffende hver gang! Nu har han vundet sit 2. pro show på 3 uger!

 

Modstanden har naturligvis ikke været den absolutte verdenstop i hverken New Zealand eller ved Arnold Classic Australia i denne uge, men det er såmænd også underordnet for historien. For historien er ikke, at Brandon Curry nu er verdens bedste bodybuilder. Historien er, at Brandon Curry efter at have stået fuldstændig stille med et ENORMT men uforløst potentiale de seneste mange år endelig har rykket sig – og han har ikke bare rykket sig – han har rykket sig gigantiske skridt! Hans største modstander denne weekend så ud til at være Dallas McCarver, og der var altså lagt op til en gentagelse af duellen fra New Zealand Pro, men sådan skulle det ikke gå! Dallas McCarver signalerede under forbedømmelserne pludselig, at han ikke havde det så godt, hvorefter han kollapsede og måtte bæres af scenen! Han vendte ikke tilbage til showet!

 

Nr. 1 Brandon Curry

HOLD NU OP EN FORVANDLING! Folk der har læst med på vores vurderinger fra forskellige shows ved, at jeg egentlig havde mistet troen på at Brandon Curry nogensinde ville gøre et større væsen af sig i pro-rækkerne. Potentialet har været tydeligt, lige siden han vandt sit pro card, og forventningerne til hans gøren og laden var i en årrække enorme, men år for år smuldrede idéen om, at Curry nogensinde ville opnå en brøkdel af de ting, man forventede af ham. Den ene top coach efter den anden, har haft Curry under sine vinger, og resultatet har været lige skuffende hver gang. Hypen omkring Brandon nåede dog nye højde, da han annoncerede, at han tog til Kuwait for at få en bid af ‘The Anabolic Chicken’. Gymbillederne derfra lovede guld og grønne skove, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg stadig var skeptisk. Mine tanker blev dog gjort til skamme – og gudskelov for det! For hver er det her en fantastisk Curry at se på! Linjerne og de fantastiske muskelhæftninger er ligeså flotte at se på som altid, men nu er det blevet krydret med en utrolig fylde, en markant forbedret hårdhed og ikke mindst et sæt ben, der er gået i hvert fald to buksestørrelser op! Der er naturligvis stadig ting at arbejde på, og Brandon er endnu ikke en top-5 contender til Mr. Olympia, men hvis 3 måneder i Kuwait kan gøre dette ved ham, hvad kan de næste 1-2 år så ikke byde på?

 

Nr. 2 Maxx Charles

Maxx fortsætter med stille og roligt at rykke sig en smule fra år til år. Han gør ikke kvantespring, og det er yderst tvivlsomt, om han nogensinde lander en top 8 til Mr. Olympia, men han gør det godt, hver gang han er på scenen, og har virkelig fundet en formel, der bringer ham ind i en god form gang på gang! Han mangler noget dybde i sin ryg, og benene er også stadig et weak point, omend de er blevet markant bedre. Hans most muscular er dog en show stopper gang på gang!

Nr. 3 Michael Lockett

Ja, historien er vel egentlig, som den plejer at være. Lockett er i form, han er endda i rigtig god form! Hans glute striations kan næppe matches af nogen i IFBB lige nu, men han udvikler sig simpelthen ikke nok, når han konkurrerer så meget, som han gør. Hans assymmetri i benene ser ud til at være udlignet lidt, men det skyldes vist nærmere, at venstre ven er blevet mindre, end at det højre er blevet større. Det skal ikke lyde som en massiv kritik af Locketts fysik, for han er fantastisk, men den rykker sig altså bare ikke.

Nr. 4 Jeff Beckham

Jeg har været en af de store fortalere for Jeffs potentiale, efter hans store gennembrud sidste efterår, men her skuffer han. Hans farve er alt for mørk, hans midsection ser ekstremt bloatet ud, og han holder en del væske. Han har til gengæld en fantastisk fylde til sine arme, og masser af sweep på sine ben, og havde han nailet den, kunne han sagtens have stjålet top-3 pladsen fra Michael Lockett.

Nr. 5 Guy Cisternino

Guy havde i denne weekend fået en invitation til at slutte sig til deltagerne i den åbne klasse, og sagde dermed for en stund farvel til 212-klassen. Frygten når 212-deltagerne gør det er jo altid, om de nu også kan holde den fantastiske hårdhed, de normalt er garant for, når de pludselig ikke skal klare vægtgrænsen. Det var dog bestemt ikke tilfældet for Guy her i Australien – tværtimod! Han er SHREDDED fra top til tå! Nærmest endnu mere, end han plejer at være! Paradoksalt nok ser han til gengæld en smule flad ud fra bagsiden, så det kunne være interessant at vide, hvad Guy egentlig endte på vægtmæssigt.

Nr. 6 Darryn Onekawa

Nr. 7 Earl Abrahams

Nr. 8 Atif Anwar Ahmed

DNF Dallas McCarver

 

Top 3