Generation Iron – II Trailer

De fleste bodybuildingfanatikere husker nok, da Loaded arrangerede et brag af en fest omkring bodybuildingdokumentaren Generation Iron. Nu er version 2.0 imidlertid på trapperne og den ser MINDST ligeså interessant ud – og tegner måske til at blive endnu vildere!

Med Kai Greene, Rich Piana og Calum Von Moger i nogle af hovedrollerne ser det ud til, at 2’eren tager et bredere og mere nuanceret blik på træningsmiljøet, hvor både steroider og ikke mindst det nye træningsmekka i mellemøsten bliver sat under luppen!

Generation Iron – II Trailer

De fleste bodybuildingfanatikere husker nok, da Loaded arrangerede et brag af en fest omkring bodybuildingdokumentaren Generation Iron. Nu er version 2.0 imidlertid på trapperne og den ser MINDST ligeså interessant ud – og tegner måske til at blive endnu vildere!Med Kai Greene, Rich Piana og Calum Von Moger i nogle af hovedrollerne ser det ud til, at 2'eren tager et bredere og mere nuanceret blik på træningsmiljøet, hvor både steroider og ikke mindst det nye træningsmekka i mellemøsten bliver sat under luppen!Skal du se den?

Opslået af TRAININGDAY.dk på 15. februar 2017