Kalorielette Jordbær/Cheesecake muffins

Disse lækre muffins kan holde styr på jordbærtrangen, nu hvor jordbærsæsonen så småt er gået på hæld. De er sunde, nemme at lave, indeholder kun 137 kalorier pr. stk og så smager de ikke mindst fantastisk! De har en luftig konsistens og en topping med en frisk jordbærsmag og et strejf af cheesecake.

 

1

Til 12 muffins skal du bruge:

Bunden:

  • 120 gram havregryn
  • 30 gram valnødder
  • 50 gram chokoladeproteinpulver
  • 5 dadler
  • 200 gram vaniljeskyr
  • 50 gram mælk

Toppen:

Overtræk:

  • 20 gram mørk chokolade

 

Der er brugt BioTechUSA-produkter i opskriften. 
Dem finder du lige her: goo.gl/JGom2u

Fremgangsmåde:

Valnødderne sættes først i blød i ca. 30 minutter, hvorefter de tages op og tørres.

Tænd i mellemtiden ovnen på 160 grader varmluft.

Blend havregrynene sammen med dadlerne.

2

 

Hæld blandingen op i en skål og tilføj herefter proteinpulver og valnødderne som hakkes groft.

3

 

Tilsæt skyr og mælk og rør rundt til du har en god samlet klump.

4

 

Dejen fordeles jævnt i 12 muffinsforme, og bages i ca. 12 minutter ved 160 grader.

5

 

I mens muffinbundene bages skal vi i gang med at lave vores topping.

Put Philadelphia, jordbærsyltetøj, honning, fibersirup, vaniljeproteinpulver og ISIS sød i en skål og rør det hele godt sammen.

6

7

 

Når muffinsbundene er bagt, tages de ud af ovnen, så de kan køle af i ca. 10 minutter, inden toppingen fordeles på de 12 muffins.

8

 

Sæt de 12 muffins i ovnen og bag dem yderligere i 20 minutter ved 160 grader.

Lad dem køle af i et par timer i køleskabet.

Smelt den mørke chokolade og fordel den på muffinsne, og pynt evt. af med frisk frugt.

9 10 11 12 13

 

Næringsindhold pr. muffin:

Protein: 11 gram

Kulhydrat: 11,5 gram

Fedt: 5 gram

Kalorier: 137