Kend dit kosttilskud: Hydro Whey Zero! – Fra BioTech USA

Som du måske har lagt mærke til, er BioTech USA klar med en ny proteinpulvervariant! De har endnu en gang givet proteinpulver standarden en opgradering. Denne gang i en ny hydrolyseret udgave; Hydro Whey Zero! Læs om hvorvidt produktet vil være en fordel for dig i den nyeste udgave af “Kend dit kosttilskud!”

Hvad er Hydro Whey Zero?
Hydro Whey Zero er et proteinpulver kosttilskud, som er baseret på Whey Isolate. Dette giver produktet et protein indhold på 92%. Navnet kommer af at proteinpulveret, har gennemgået en proces kaldet ’Hydrolysering’. Denne proces bryder proteinerne ned i mindre kæder, som gør det hurtigere optageligt. Normal isolate er optaget på ca. 30 inutter, dette betyder at det skal indtages så snart det sidste trænings sæt er taget, for at få det optimale ud af kroppens tilstand til at optage næring.

Hydro whey zero er optaget på få minutter, som giver dig og din krop tid til at færdiggøre træningen og indtage din post-workout shake uden at stresse. Produktet er tilsat L-arginine hydrochloride, denne form for L-arginine er hurtigere optagelige end den normale form. Den hurtige optagelige effekt, afhjælper stoffets gavnlige effekter, som stimulering af insulin og væksthormon produktion. En hurtige optagelse giver et hurtigere insulin-spike, som giver en bedre optagelse af næringsstoffer i muskelvævet. L-arginine udvider også indirekte blodårene, som sørger for at blodet hurtigere leverer ilt og næring ud i kroppen. Dette giver en bedre restitution, altså en potentiel øget muskelmasse.

maxresdefault[1]

Hydro Whey Zero har en høj biologisk værdi, som er en målestok for hvor brugbare/gavnlige proteinkilderne er. Der findes 20 typer aminosyrer, hvor af 8 af er essentielle. Essentielle aminosyrer er de typer vi ikke selv kan producere, og derfor skal optage igennem kosten. Af disse 8 essentielle er der især 3 der har en ekstra anabolsk effekt (muskelopbyggende); leucin, isoleucin og valin. Leucin mere end de to andre. Hydro Whey Zero indeholder over 40% essentielle aminosyre og 50% af dette er leucin, isoleucin og valin. Glutamin er en af de andre aminosyre profiler produktet indeholder. Glutamin stimulerer væksthormon produktionen og har en anti-katabolsk effekt, som hjælper med at holde på muskelmassen, under hård træning og/eller hvis man ligger i kalorieunderskud. (som man gør, når man skal cutte ned til sommer!)

Hvornår skal man så tage proteinpulveret?
Der hvor Hydro Whey Zero gør sit arbejde bedst fremfor normalt proteinpulver. Er at det hurtigere optageligt, og derfor rigtig godt at restituere på. Ved at indtage proteinpulveret efter en træning (især styrketræning), kan musklerne hurtigere gå over i en anabolsk tilstand, og på den måde få en større øget muskelmasse end man ellers ville. Man kan med fordel indtage produktet sammen med noget kulhydratholdigt af højt glykæmisk index (bananer eller tørrede dadler f.eks.), for at danne et yderligere insulin-spike, som får næringsstofferne fra blodet hurtigere ud i til muskelcellerne. Så jo hurtigere man starter processen, des længere vil kroppen opbygge større muskler.
Derudover blander pulveret super godt på grund af dets renhed og der findes 4 vidt forskellige smagsvarianter, så der er selv noget til jer som også er kræsne!

 

Hydro Whey Zero fås i 4 smagsvarianter; Tropical fruits, Strawberry/Banana, Vanilla/Cinnamon & Chocolate/hazelnut

 

Skrevet af: Mikael Munk.
– Personlig træner, Kostvejleder & Mens Physique Atlet.