Loaded Cup 2015 – Bare lige lidt blær! – Del I

At Loaded Cup er et stævne på absolut øverste hylde er svært at bestride uanset om vi snakker setup, gæstestjerner, organisation, præmier eller deltagerniveau! Derfor føler vi da også at vi bliver nødt til at blære os lidt over de præstationer som de atleter vi står bag præsterede denne weekend! Der kommer masser fra weekendens show i løbet af denne uge her på siden, men dette første indlæg vil være en gang ananas i egen juice!

 

Næsten 300 af Europas dygtigste atleter var til start under Loaded Cup 2015, og vi havde selv samlet et skarpt felt af Trainingday Athletes og sendt af sted, og så var der naturligvis et helt lille dream team af Loaded Icons, som gæsteblogger her på siden, der også var mødt op til kamp.

 

Status:

Trainingday Athletes: 5 atleter, 5 finalepladser, 3 sølvmedaljer.

Loaded Icons: 4 atleter, 4 finalepladser, 3 guldmedaljer, 1 sølvmedalje, 2 overalls.

 

Det er sgu da ikke helt dumt?

 

Trainingday Athletes

Christian Bladt var første mand i ilden, da han fredag stillede op i athletic fitness. Christian stillede med en klart forbedret fysik i forhold til DM, hvor det blev til bronze, og han leverede en helt suveræn omgang roning, som ingen af de andre i klassen var i nærheden af at matche. I sidste ende måtte han se sig slået af den dobbelte danske DM-vinder, Niklas Grundt Hansen, men at gå fra bronze til DM til sølv ved Loaded Cup på halvt år siger alt om det potentiale der er gemt i Christian!

 

iimage504

iimage895

 

I Mens Physique var Art Tosom Hansen med i kategorien -170cm, hvor han gjorde en flot figur! Formen sad lige i skabet, men det var desværre ikke det look dommerne ledte efter på dagen, og han måtte derfor tage 6. pladsen med hjem. Snakken går på at han måske var lidt for stor til klassen, men at hans look sad lige i skabet kan ikke diskuteres.

DSC_4031~5DSC_4042~4

 

Ihsan Tanis var havnet i en ekstremt hård klasse i +178cm, men ligesom Art var der intet at udsætte på formen! Og Ihsan havde også ramt lige det look dommerne ledte efter, og efter en lille omvej, hvor han først, efter en misforståelse, havde fået hængt bronzemedaljen om halsen blev denne byttet ud med en af sølv! Han måtte se sig slået af Emil Empacher, men mere om ham senere.

DSC_4092~8

DSC_4138~3

 

Så gik turen videre til bikiniklasserne, hvor Julie Slot Speich og Jenni Aaskov begge var at finde i den høje klasse. Jeg troede 100% på at begge piger ville ende i medaljerne, men Jenni måtte desværre ‘nøjes’ med pladsen lige udenfor podiet, mens Julie tog en flot sølvmedalje!

DSC_3504~3 DSC_3517~5 DSC_3519~5 DSC_3537~9

 

Samlet set en fantastisk præstation fra vores fem atleter, og vi er super stolte over at have de her fantastiske atleter på holdet!

 

Udover vores atleter på scenen havde vi over weekenden også en række af vores talentfulde unge piger til at passe vores Trainingday-stand, og alt i alt har det bare været en fantastisk Trainingdayweekend!

 

I del II kigger vi nærmere på hvordan det gik Loaded Icons.