Loaded protein muffins

Vi har fået tilsendt en opskrift på en gang lækre proteinmuffins, og når de nu bliver døbt Loaded Muffins, så bliver vi selvfølgelig nødt til at dele den med jer! Liv Karin Teigen Keshtkar har sendt os opskriften på disse nemme og lækre muffins!

 

 

Disse muffins er proppet med protein, de er hurtige at lave i en muffinform med 12 huller, og sidst men bestemt ikke mindst, så er de både Laktose- og Gluten fri!

 

Ulempen er at man skal på shopping hos Loaded Shop (men hvornår blev dét en ulempe? :) )

 

En portion á 2 muffins, giver 18 g protein.

Til 12 muffins skal du bruge:

  • 300 g Havregryn (af god kvalitet)
  • 140 g æggehvide
  • 30 dråber Sweet Drops (Sweet Leaf) med Chocolate/Raspberry smag fra Loaded. Disse er simpelthen prikket over i´et, – de er et must! :)
  • 140 g Proteinpulver (F.eks følgende blanding: 70g Chokolade/kokos og 70g bourbon vanilla)
  • 5 dl kokosmælk (sandheden er, at jeg havde en halv dåse stående, og blandede resten op med vand, så jeg har nok brugt 2,5 dl kokosmælk + 2,5 dl vand).
  • 2 spsk FiberHusk (det giver en god konsistens, samtidig med at man får tilført endnu flere fiber)
  • 2 tsk bagepulver
  • lidt stevia pulver
  • 1/2 tsk salt

Fremgangsmåde:

Først blander du alt det tørre. Det vil sige at havregryn, proteinpulver, husk, bagepulver, stevia og salt blandet for sig i en skål. Derefter blander du de våde ting; æggehvider, sweet drops og kokosmælk. Til sidst blander du det tørre og det våde sammen. Ovnen er allerede sat på 175 grader, og efter muffinformene er smurt og fyldt, så kommer jeg dem ind midt i ovnen.

 

I hvor lang tid? Det kan man simpelthen dufte sig frem til. (Ca. 15-20 minutter).

Et par muffins og en kop kaffe/the, så er den formiddag reddet!

 

Loaded-Muffins