Når du møder et menneske, der kan ændre dit syn på livet

Nogle gange møder man mennesker, som man er hurtig til at dømme på deres ydre, men når man kommer tættere på, bliver der åbnet en dør på klem til en person og en historie, der rør dig, giver dig kuldegysninger, gør dig både glad og ked af det – og som i sidste ende kan ændre dit syn på livet. Sådan en person mødte vi for få dage siden. Stellan Bossen beretter om en person udover det sædvanlige.

Stellan Bossen

Jeg vil til at starte med sige, at jeg er selv god til at sige min mening. Jeg er også god til bare at kaste den ud på facebook – hvor den tanke jeg har i mit hoved slås med min indre engel/djævel om jeg nu skal, eller ikke skal gøre det. Og når det så er sket, så har vi balladen idet jeg bliver haglet til med andre folks synspunkter. Og fair nok – jeg er blevet bedre med årene, og har været meget mere rødhåret, end jeg er dags dato med disse opdateringer på facebook… Og ellers er jeg bare blevet fucking træt af de tæsk, jeg får, når jeg kommer hjem til Louise.

 

Men hey – jeg tror – uden pis – ALDRIG jeg har skrevet noget dumt under en anden persons billede. Og dog – tatoverede øjenbryn der lignede lort– kom jeg en gang til at sende en kikset besked, MEN – når det så er sagt, er det kampen som mange døjer med dags dato; hadet og de dumme kommentarer der kommer, når man blotter sig ved at smide et billede op i knap så meget tøj. Eller bare til sin træning, eller hvad ved jeg. Hadet ligger ALTID og venter rundt om hjørnet…!

 

Vi har set det gang på gang efter NC og DM eller LOADED CUP og hvad ved jeg. Her knokler man i årevis, og lader sig smøre ind i farve, efter man har brugt tusindvis af timer i et træningscenter. Man har måske ikke ramt formen helt, og ellers halter arme kontra ben… or what so ever…. Og man ved bare ligeså sikkert som AMEN i kirken, at her kommer de berømte net-haters med skod kommentarer, når man ryger ind på en eller anden side… !!!

 

Jeg kan for mit eget vedkommende sige: Vi alle sammen – og ja – jeg mener jer derude og mig, har præsteret at hive 5 – 6 IFBB proèr over til LOADED CUP 2014 incl Kai Greene, siden hen 4 x Mr olympia Jay Cutler over til Dk i Oktober samme år , Og senest inden der var gået 12 måneder hevet 10-12 Proér over incl Michelle Lewin og Dennis Wolf og alle mulige andre over til LOADED CUP 2015. Og STADIG skal jeg lade mig fortælle af de skide net-haters, hvad der er godt og skidt ved mig, vores præstationer og ikke mindst det vi har opnået sammen. Og ærligt – jeg indrømmer det blankt – FOR HELVEDE hvor er I vilde. Om det så er ”privat hade emails” eller bare kommentarer eller citater og andet, har jeg hørt på det meste, inklusiv at det endda os er lykkedes mig i år at bestikke et internationalt IFBB dommerteam, for at lade nogle atleter blive 2 i stedet for nummer 1… HOLYSHIAT… Selv vores egen formand skriver på sin facebook – ”tyveri ved højlys dag”…. Men hey – det var jo hans private facebook, så det har jo intet med hans formandstitel at gøre. Eller har det – dog ja – jeg vil os skubbet den i skoéne…

kai greene guest posing at the 2014 Loaded Cup 2

 

Og for at slutte LOADED CUP af, er det også derfor, jeg ikke gennemføre flere event’s i DK. 1) fordi jeg ikke kan holde formanden ud, og ikke mener han er særlig kompetent til den rolle, han har pådraget sig, og jeg derfor ikke ønsker et samarbejde med DBFF, og 2) fordi jeg føler mig selv for god til hadet, der følger med. Dobbeltmoralske mennesker der sviner mig og mine virksomheder til , og endnu mere bedrifterne vi alle sammen har opnået sammen. Folk der render rundt og siger til alt og alle på deres vej – ”NEJ, I skal da ikke støtte det fede svin og hans lorte dit og dat” – men stadig kommer de I påsken og stiller op…. I dont get it….

 

Og nu til pointen

Når alt det her så er sagt, og hvor vil jeg hen med alt det her, så kastede jeg tilbage i 2014 mit blik på en person til LOADED CUP, og tænkte holy fuck, hvad sker der for fjæset? Men anyway, han havde købt en billet, og who cares, han er vild med sporten, og endnu mere smilede han hver gang han så en, og endnu mere stak han fandeme også hånden frem og hilste på mig. Jeg hørte efter LOADED CUP 2014 så mere og mere om ham og til ham. Ida Sefland kom og sagde; “han er bare så sød, når man lærer ham at kende“.   Jeg tænkte sådan rent for mig selv, at han kommer ind i mit liv på et tidspunkt, og jeg glæder mig nu allerede. For jeg VIL lære ham at kende, og se hvad der er bag ved de øjne, og det fjæs med de mange tusser.

10850306_10153364690409812_3050610985763653813_n

 

I år til LOADED CUP, så jeg ham så igen, og hilste på ham igen, og vekslede måske 3 –  4 ord med ham. Ingen hemmelighed; at se ham er lige som at møde’s  med Linse ude fra Bryggen for første gang. Jeg sagde dengang til Linse; “kan du ikke bare lige snakke, så sidder jeg lige og glor på dine patter imens“. Hehe,  det samme var det med ham her, man står lige de første tre min og glor på de skide tusser, som dækker hele fjæset, men jo mere han lukker ud, jo bedre bliver det.

 

Anyway – FIBO var weekenden efter LOADED CUP, og jeg så ham også dernede. Jeg så han stod med alle 5%’erne på teamet og selveste Rich Piana. Her kan man så mene hvad man vil, og endnu mere også mene om dette team hvad man vil. MEN, når denne stand kan trække ligeså mange mennesker til som Kai Greene, Jay Cutler og Ronnie Coleman, så skal man nok ikke undervurdere dem. Og der stod KONSTANT +100 mennesker og gloede og tog billeder og filmede dem. Så klart skulle jeg os hen og hilse på ham der, og endnu mere lige sige hej og ønske ham tillykke med at være kommet på det team, og endnu mere trække så meget opmærksomhed.  Nogle uger senere var han så med alle 5%’erne til BODYPOWER, hvor det efter sigende er gået endnu vildere for sig.

11133678_866828413386157_7934675002779252876_n

 

Her to måneder efter det hele tog jeg så fat i ham, og tænkte, Jens for helvede – folk dømmer dig ligesom mig – på det skide udseende, dine synthol arme eller din fortid… MEN FOR SATAN, du har som den eneste af alle de wankers der bare sender misforstået had efter dig en fantastisk historie og endnu mere en ubegribelig vild fremtid foran dig. Jeg sagde; du skal på INTET tidspunkt stille dig på den scene i Herning, idet man bare på forhånd ved hvad der vil ske. Du skal KLART ud over grænsen, hvor der er lidt højere til loftet, og hvor net-haderne ikke er komprimeret til små 6 millioner til tider tåbelige mennesker. Du skal UD i verden, og det kan IKKE gå for stærkt.

 

Kan så sige – at Adam Pazz, som er Kai Greene’s manager, sagde det samme. Kai Greene og Rick Piana og endnu mere alle andre han har mødt, siger ligeledes afsted med dig, da folk IKKE forstår ”det der”, med mindre de giver sig tid til at lytte til din historie, inden de dømmer dig.

 

Dog – når det så er sagt – kom han forbi i denne uge, og jeg var så heldig at få tryllebundene fire timers tid sammen med Kenni fra trainingday.dk i hans nærvær… og HOLYMOSES, der meget gemt inde bagved, vi kunne dømme ham på. Den viden på livet, den måde at tænke på, og endnu mere den måde han bare er åben på alle fronter og lytter mens hans snakker med en. Det er helt sindssygt at opleve..!! Og jeg håber INDERLIGT, at I vil tage godt imod det interview, når det kommer op i morgen søndag. Tage den indenbords – UDEN at skulle sende en sviner hans vej – da han IKKE har fortjent det. Han indeholder en historie, som ikke mange andre jeg har mødt. Der har været grænseoverskridende kriminalitet og fængsel, fortrudt syntholforbrug og ikke mindst vild træning igennem hans liv – før han kom helt derud, hvor han vendte sig om og gik den anden vej.

 

Hans fremtid ligger for hans fødder, og det lader til ham og kæresten har et TEAM, de kan komme langt med. Så – jeg giver dobbelt 5 herfra mig….

 

Og – summasumarum – I det hele taget – ingen har fortjent svinere – og lad os starte i dag …. Med at sende god karma afsted til alt og alle vi møder på vores vej….

 

 

Go weekend