Rejsen til Las Vegas – Sådan kommer du til at opleve Mr. Olympia bedst og billigst!

Går du og drømmer om at komme til at opleve begivenheden over dem alle i bodybuilding- og fitnessverdenen, så er her den komplette guide til, hvordan du kommer bedst og billigst af sted, og hvad du skal opleve undervejs! Stellan Bossen, der selv har taget turen utallige gange, har været ved tasterne og guider dig gennem Las Vegas spisesteder, hoteller og ikke mindst Olympiadagene!

Stellan Bossen

Der mange der spørger om turen til Vegas…. Og ja – overfor at se Mr Olympia….

 

I min verden er der tomuligheder: den ene er min egen og den anden – som alle andre gør det! Haha… nej… bullshiat….

 

Hvis jeg var mega grøn, og havde en drøm om at se Vegas og vestkysten, så havde jeg nok taget over Los Angeles og set den, trænet i The Mecca, set Muscle Beach og aaaalt det som hører med i den ende. Samtidig havde jeg lejet en bil, og kørt de cirka seks timer det tager ud til Las Vegas. I LA kunne man sove ok her – http://www.jollyrgr.com/ – det ligger ca en km fra det hele, med strand og træning, middel ok værelser, til ca 100,00 dollars pr nat. Man kan også opgradere til dette her: http://www.venicesuites.com/ , hvor jeg var sidst med Louise. Møg FEDT lige ved vandet, og alt det andet! Jeg mener, vi gav ca 200 dollars pr nat.

 

Skal man så til Vegas, så hopper man i bilen, tager 6 timer hen over de 4-, 6-, 8- og sikkert os 12-sporede motorveje med masser af store biler, og fiser ud i ørkenen, mens man lytter til lidt go musik og kværner en low carb MONSTER eller 3, da man jo anyway ikke skal sove i VEAGS!

 

Vil man hellere lande derude – tjaa så finder man et hotel, gerne hjemmefra, og dertil bruges f.eks Hotels Combined som giver nogle meget gode priser. Der findes overnatninger fra ca 50,00 dollars til opefter. Jeg selv, har nok ca 15 gange sover på Stratosphere – fleste ville nok sige skod hotel – men hey – jeg elsker det jeg kender, og selv bartenderen kender mig på fornavn.

41081_142_z

 

Vegas – er total skørt og lavet med ét formål: der skal bruges penge – MANGE PENGE! Shopping, mad, shows, casino og spil. Der findes ikke noget, som man IKKE kan bruge penge på i Vegas.

 

Min egen tur i år ser således ud:

 

Afsted Onsdag den 16. september, lander i Vegas 17 timer efter. og suser på hotellet. Man er her ca 9 timer senere dansk tid, og er lidt basket efter turen.

Torsdag er der akklimatisering og pressemøde på New Orleans Og så afslapning.

Fredag klokken ca 10.00 er det afsted på Expo for at se alle stande og snakke business. Fredag aften ud og se forbedømmelserne.

Lørdag: store shoppe dag, da man jo lige skal have lidt med hjem, og de store outlets etc byder fandeme på mange muligheder. Endnu mere byder det os på mange malls og indkøbscentre, så tag lidt mønter med til den del. Om aftenen er der så Olympiafinalen. Dagen sluttes af mad med vennerne.

Søndag: ren afslapning – måske lige lidt mere shoppen, mødes med venner etc… Og så er det enten hjem, og ellers flyver jeg mandag morgen. Så man lander igen 5 døgn efter man tog af sted.

 

 

 

Her lidt facts ….

Fly – den bedste side at købe billetter igennem er i min verden Momondo. sørg for at få mere end to timers mellemstop i USA, hvis du skal skifte, da de til tider er MEGA striske med indrejse i deres land. Flyver man over LA  har jeg set rejser ned til 4000,00. Flyver man til direkte til Vegas, koster det ca 5000 og opefter.

 

Billeje – koster i min verden ikke en bukket 5’er. Otte dage med bil, fri Km og det hele koster ca 1500,00 dkr og opefter. Alt er relativt, men skal man have sådan en FORD focus ting, koster den ca 1500,00dkr incl km og det hele. Så er det op til dig, om du lejer den i LA eller direkte i Vegas.

 

Hoteller: har jeg skrevet; alt er op til en selv, og jeg tager bare selv noget som er rent og fungerer, fuck resten…

 

Spisesteder: Las Vegas er kendt for deres 100 meter lange buffeèr. Jeg vil mene, en af de bedste er Rio’s carnival buffet , den er ca 147 meter med ALT hvad du har lyst til. De har ca 10 forskellige ting; italiensk – græsk – amerikansk – fransk – kinesisk – sea food – sushi og aaaalt muligt andet!

1433980149539

 

Stellan’s hemmelige yndlingssted: Hotel Cirkus Cirkus – der ligger et lille bøf hus – og ja – deres filetbøf slår i min verden ALT!

 

Danskerne’s yndlings sted hvor mange Danskere mødes hvert år : Texas De Brazil  – spis igennem – for små penge af sindssygt lækkert mad og MASSER af kød!

khtnGogGBwmFIb

 

Stellan’s forslag til hvor der skal score’s damer middag’s sted: The Palm– holymoses – bøffer og deserter som IKKE findes meget bedre. Det er dyrt, men fandeme også i orden! Specielt deres chokolade kage – Death by chocolate – Big Chocolate Layer Cake 7-layer dark chocolate cake with chocolate ganache

 

Og slutteligt – Las Vegas cheesecake factory  – minder lid tom The Pal, men liiidt dårligere. Så hvorfor skriver jeg om det..??! Tag en af de andre

 

Mr. Olympia

Torsdag – pressemøde er gratis.

Fredag – expo – ca 20-25 dollars – og forbedømmelsen om aftenen på New Orleans hotellet koster ca 100,00 dollars.

Lørdag – der er expo igen. Om aftenen Mr. Olympia finalen til ca 200-250,00 dollars pr snude…

1294_1olympia2010_finals_0269

 

Samlet tur kan dermed gøres til ca 10000,00 i faste udgifter plus shopping…. Ok ok – 12000,00.